Nurmikot ja kokonaiset piha-alueet alihankintana Porin ja Satakunnan alueella

Kysy lisää pihojen rakentamisesta

Etsitkö kokenutta ja luotettavaa kumppania, joka suunnittelee, toteuttaa ja viimeistelee rakennuksen piha-alueen? Satakunnan Viherpalvelu Oy toteuttaa kivetykset, nurmikot, leikkialueet tai vaikka kokonaiset pihat rakennusliikkeille Porin ja Satakunnan alueella jo yli 35 vuoden mukanaan tuomalla kokemuksella.

Vastuullisesti ja sovittuja aikatauluja noudattaen

Meillä on useiden vuosien kokemus yhteistyöstä rakennusliikkeiden kanssa. Toimintamme täyttää nykyaikaiset asetukset ja määräykset. Tilaajavastuuasiamme ja työntekijöidemme lakisääteiset varusteet sekä vaadittavat henkilökortit ovat rakennusliikkeiden vaatimalla tasolla. Luotettavuuttamme kuvaa esimerkiksi se, että tulemme paikalle silloin, kun on sovittu ja pysymme asiakkaan kanssa sopimissamme aikatauluissa. Myös käyttämämme yhteistyökumppanit ovat alan luotettavia ja kokeneita toimijoita.

Viihtyisät ja turvalliset pihat meiltä

Yrityksemme tekee rakennusliikkeille monenlaiset kivi- ja vihertyöt: asennamme kivetykset ja istutamme nurmikot ja kukat ammattitaidolla. Saat meiltä myös esimerkiksi leikkivälineiden ja turva-alustojen asennukset. Voit sopia kanssamme joko jonkin pihan osa-alueen tekemisestä tai antaa koko pihan viherrakentamisen tehtäväksemme. 

Tarvittaessa teemme kaiken valmiiksi, pihasuunnittelusta toteutukseen ja viimeistelyyn saakka. Ammattitaitomme on käytettävissä myös yksittäisissä kysymyksissä, kuten pihan pintamateriaalien valinnassa tai leikkivälinetoimittajien valinnassa. Alan toimittajien hyvä tuntemuksemme auttaa meitä pääsemään laadukkaaseen lopputulokseen.

Pyydä tarjous jo tänään

Yhteistyökumppanimme

Yhteistyökumppaneitamme Satakunnan alueella ovat esimerkiksi MVR-Yhtymä Oy, Hartela Länsi-Suomi Oy, Porin Laaturakennus Oy ja Rakennuspalvelu Dynamo Oy. Kerromme mielellämme lisää jo toteuttamistamme töistä. Tarjolla on erilaista kuva- ja videomateriaalia aikaisemmista pihanrakennusurakoista.

Kysy lisää viherrakentamisen töistä