Siirtonurmen asennus, nurmikkotyöt & piharakentaminen Porissa ja lähialueilla

Ota yhteyttä piha- tai puutarhaprojektistasi

Onko tullut aika pistää piha kuntoon? Satakunnan Viherpalvelu Oy:ltä asiantunteva piharakentaminen ja nurmikkotyöt yksityisille kotitalouksille Porissa ja laajemmin koko Satakunnan alueella. Meiltä hoituvat niin siirtonurmen asennus kuin kiveysten toteuttaminenkin.

Asumismukavuutta viihtyisästä pihasta

Viihtyisä piha on olennainen osa kotia. Se paitsi lisää nykyisten asukkaiden asumismukavuutta, myös auttaa nostamaan ja ylläpitämään talon myyntiarvoa. Viihtyisällä pihalla pinnoitteet, istutukset, kalusteet ja valaistus ovat hyvin valittuja ja kunnossa. Kodikas pihapuutarha ei synnykään ilman kunnollista suunnittelua ja toteutusta. Meidän avullamme luot toimivan ja viihtyisän kokonaisuuden. Osaamisemme avulla lopputulos on mietitty, materiaalit hyvin valittuja ja itse toteutus viimeistelty ja aikaa kestävä. Valinnat on hyvä tehdä pitäen mielessä niin pihan hoitamiseen jatkossa käytettävissä oleva aika kuin pihan käyttäjätkin.

 

Hyvä piha syntyy helpoiten ja kustannustehokkaimmin, kun se suunnitellaan jo talon rakennusvaiheessa. Näin voidaan hyödyntää rakennuksella joka tapauksessa tarvittavia koneita ja ammattilaisia. Jos piha kuitenkin jäi toteuttamatta rakentamisen yhteydessä, toteutamme sen tietenkin mielellämme myös myöhäisemmässä vaiheessa!

 

Kokonaisvaltainen palvelumme mahdollistaa niin yksittäiset työt kuin koko pihan toteuttamisen avaimet käteen -periaatteella. Meiltä hoituvat niin siirtonurmen asennus, nurmikon istutus kuin muutkin nurmikkotyöt. Metsänpohjan ja kuntan asennus onnistuu myös avullamme eikä kiveysten asennus ole sekään ongelma. Laajasta palveluvalikoimastamme löydät siis varmasti itsellesi sopivan ratkaisun. Autamme mielellämme myös pihan ylläpitämisessä.

 

Ota siis yhteyttä jo tänään - toteutetaan yhdessä unelmiesi piha!

Rakennamme niin vanhan kuin uudenkin pihan

Yrityksemme toteuttaa uudet ja vanhat pihatyöt suunnitelmiesi mukaisesti Porissa ja lähialueilla. Tarvittaessa saat meiltä myös pihan suunnittelun tai suunnitteluapua. Palveluihimme kuuluu kokonaisvaltainen piharakentaminen, kuten nurmikkotyöt sekä reunakiviasennus. Teemme tarvittaessa pihoissa myös pienempiä työkokonaisuuksia tai yksittäisiä toimenpiteitä. Meiltä saat halutessasi joko urakkatarjouksen tai vaihtoehtoisesti teemme työmme tuntiveloituksella. Avullamme saat pihasi viheralueista ja kivirakenteista toimivia, kestäviä ja kauniita.

Lähetä meille tarjouspyyntö

Muista kotitalousvähennys

Voit saada kotitalousvähennystä kotitaloustyöstä, jonka teetät kotona tai vapaa-ajan asunnossa. Tällaista työtä on esimerkiksi pihan rakennus. Asuntoa ei tarvitse omistaa - asuminen tai oma käyttö riittää. Kotitalousvähennys on enintään 2 400 euroa vuodessa. Vähennyksen omavastuu on 100 euroa.

Lue lisää Verohallinnon sivuilta