Piharakentamista sekä pihatöitä Porissa ja Satakunnan alueella

Ota yhteyttä piha- tai puutarhaprojektistasi

Onko tullut aika pistää piha kuntoon? Satakunnan Viherpalvelu Oy tarjoaa piharakentamista yksityisille kotitalouksille Porissa ja laajemmin koko Satakunnan alueella.

Asumismukavuutta viihtyisästä pihasta

Viihtyisä piha on olennainen osa kotia. Se paitsi lisää nykyisten asukkaiden asumismukavuutta, myös auttaa nostamaan ja ylläpitämään talon myyntiarvoa. Viihtyisällä pihalla pinnoitteet, istutukset, kalusteet ja valaistus ovat hyvin valittuja ja kunnossa. Me autamme sinua saamaan pihasi kuntoon!

Kodikas pihapuutarha ei synny ilman kunnollista suunnittelua ja toteutusta. Meidän osaamisemme avulla lopputulos on mietitty, materiaalit hyvin valittuja ja itse toteutus viimeistelty ja aikaa kestävä. Valinnat on hyvä tehdä pitäen mielessä muun muassa pihan hoitamiseen jatkossa käytettävissä oleva aika. Ja jos tarvitset jatkossa apua pihan ylläpitämiseen, meiltä löytyy apua siihenkin.

Hyvä piha syntyy helpoiten ja kustannustehokkaimmin, kun se suunnitellaan jo talon rakennusvaiheessa. Näin voidaan hyödyntää rakennuksella joka tapauksessa tarvittavia koneita ja ammattilaisia. Jos piha kuitenkin jäi toteuttamatta rakentamisen yhteydessä, toteutamme sen tietenkin mielellämme myös myöhäisemmässä vaiheessa!

Rakennetaan yhdessä toiveidesi piha

Yrityksemme toteuttaa uudet ja vanhat pihat pihasuunnitelmiesi mukaisesti. Tarvittaessa saat meiltä myös suunnittelun tai suunnitteluapua. Palveluihimme kuuluvat erilaiset kiveys- ja vihertyöt. Teemme tarvittaessa pihoissa myös pienempiä työkokonaisuuksia tai yksittäisiä toimenpiteitä. Asennamme esimerkiksi kuorikkeet, siirtonurmikot ja metsänpohjamatot. Meiltä saat halutessasi joko urakkatarjouksen tai vaihtoehtoisesti teemme työmme tuntiveloituksella. Avullamme saat pihasi viheralueista ja kivirakenteista toimivia, kestäviä ja kauniita.

Lähetä meille tarjouspyyntö

Muista kotitalousvähennys

Voit saada kotitalousvähennystä kotitaloustyöstä, jonka teetät kotona tai vapaa-ajan asunnossa. Tällaista työtä on esimerkiksi piharakentaminen. Asuntoa ei tarvitse omistaa, asuminen tai oma käyttö riittää. Kotitalousvähennys on enintään 2 400 euroa vuodessa. Vähennyksen omavastuu on 100 euroa.

Lue lisää Verohallinnon sivuilta