Maisemointi ja muut pihojen rakennustyöt Porin seudulla

Ota yhteyttä

Kerrostaloalueiden ja muiden rakennusten pihat, puistoalueet ja leikkipuistot toteutat helposti kokeneen ammattilaisen kanssa! Satakunnan Viherpalvelu Oy tarjoaa maisemoinnin ja muun viherrakentamisen julkisen sektorin toimijoille Porin ja Satakunnan alueella.

Viihtyisyyttä ja hyvinvointia viherrakentamisella

Yrityksemme urakoi vuosittain useita kohteita julkiselle sektorille. Asiakkaitamme ovat mm. seurakunnat, päiväkodit, hoitokodit, kunnat sekä imagoaan viherrakentamisella parantavat yritykset. Korkeatasoisesti toteutetut viheralueet lisäävät rakennetun ympäristön viihtyisyyttä jo pelkästään sillä, että niissä silmä lepää. 

Lisäksi julkisten viheralueiden maisema- ja virkistysarvoilla on tutkitusti tärkeä merkitys ihmisten hyvinvoinnille. Hyvin toteutettu viheralue tai leikkipuisto houkuttelevat esimerkiksi viettämään aikaa ulkona, liikkumaan ja leikkimään. 

Olisiko nyt oikea hetki pohtia ammattilaisen apua viheralueen suunnitteluun ja toteutukseen? Me olemme valmiina auttamaan!

Ota yhteyttä

Edustavat pihat ja käytännölliset puistoalueet

Avullamme saat niin edustavan pihan yrityksellesi tai yhteisöllesi kuin kauniin ja toimivan puiston kuntaasi. Rakennamme yritysten piha-alueet, julkiset pihat ja puistoalueet sekä erilaiset vapaa-ajan alueet ja leikkipuistot – toteutamme suunnitelmasi yli 35 vuoden mukanaan tuomalla kokemuksella ja ammattitaidolla. 

Kokeneena toimijana tarjoamme apua myös viheralueiden suunnitteluun ja materiaalien valintaan. Valinnat on syytä tehdä huolella muun muassa alueen käyttötarkoitus ja sen ylläpitoon tarkoitetut resurssit huomioiden. Toki voimme tarjota jatkossa apua myös valmiin viheralueen hoidossa!

Kaikki samalta toimijalta

Olemme monipuolinen kumppani, jolla on ammattitaidon lisäksi kalusto ja tarvittavat yhteistyöverkostot kunnossa. Pystymmekin tarjoamaan kokonaisvaltaisia palvelupaketteja. Esimerkiksi pihan maisemointi pengerryksineen, istutuksineen, piharakennuksineen ja valaistuksineen onnistuu meiltä kokonaisuutena. Kun tilaat meiltä kokonaistyön, otamme työstä kokonaisvastuun aikatauluineen ja kustannuksineen. Tarjoamme tietenkin myös tarvitsemasi yksittäiset palvelut erikseen.